Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός Βίντεο

Στα πλαίσια του μαθήματος «Πολυμέσα-Δίκτυα» της Γ’ τάξης του Λυκείου διεξάγεται διαγωνισμός βίντεο μικρού μήκους για μαθητές.



‘Oροι συμμετοχής και προδιαγραφές: Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές που έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο μάθημα. H διάρκεια του κάθε βίντεο δε θα υπερβαίνει τα 3 λεπτά. Για την παραγωγή των βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα, κάμερα κινητού τηλεφώνου ή οποιαδήποτε άλλη κατάλληλη συσκευή. Η τεχνική επεξεργασία του βίντεο θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου κατά τη διάρκεια διδασκαλίας του μαθήματος. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν τα βίντεό τους μέχρι την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014.

Το θέμα του βίντεο είναι κοινό για όλους…
«Διαφήμιση» 
ή 
 «Κοινωνικό μήνυμα»

    Στη συνέχεια το κάθε βίντεο θα βαθμολογηθεί από ομάδα κριτών σύμφωνα με ταακόλουθα κριτήρια: Πρωτοτυπία θέματος, Ποιότητα/Συγχρονισμός ήχου-εικόνας-βίντεο, Σενάριο/Δομή, Εφέ, Πειθώ.

Βραβείο: Το βίντεο που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα είναι εκείνο που θα κερδίσει το διαγωνισμό και οι δημιουργοί του θα μοιραστούν δύο Tablet..!!!

Κ α λ ή   ε π ι τ υ χ ί α   σ ε     ό λ ε ς    τ ι ς    ο μ ά δ ε ς . . ! ! !